Få succes med din hest – nu!

Mangler du det sidste der skal til at få dig og din hest til at blive rigtig gode? Ønsker du også at din hest vil gå gennem ild og vand for dig?

God hestetræning er til glæde for både dig og hesten. APPEALmethod har fokus på at skabe samklang og harmoni mellem hest og rytter.

Rytteren får hjælp til at skabe indre ro og balance og derved mulighed for at appellere til hesten i effektive øvelser, som danner fundament for et problemfrit samarbejde med hesten. Hestetræning skal foregå i en dialog og ikke en envejskommunikation. Det er vigtigt at få forståelse for hestens behov, for at hesten kan føle sig set og hørt.

Det kan føles som om at hesten vil bestemme, men det handler altid om, at hesten har en anden ide, hesten er mere motiveret for. Så derfor må vi gøre os mere umage med at få vores motiv til at være vigtigere end hestens motiv. Det kræver at vi har styr på vores egen behov og ønsker og ikke tager det personligt og bliver såret, når hesten byder ind med et andet behov. Vi skal anstrenge os får at hesten kommer til at syntes at vores ide er god.

MED APPEALmethod FÅR DU

En-til-en undervisning hos dig og din hest

Online undervisning til dig og til din hest

Sparing og vejledning

Et utal af øvelser med rod i både den klassisk-akademiske tilgang og i moderne indlæringsteori.

APPEALmethod Hestens biomekanik

Hestens biomekanik

APPEALmethod En krop i fysisk balance

En krop i fysisk balance

APPEALmethod Samarbejde mellem hest og rytter

Samarbejde med rytteren

APPEALmethod Hestens mindset

Hestens mindset

APPEALmethod Rytterens mindset

Rytterens mindset