Juletradition med hestekræfter

Skal dit juletræ komme med en julehistorie for familien? Tag hele familien med på en rigtig juletur, og kør familiens juletræ hjem fra vores juletræsplantage i hestevogn.

Turen starter i stalden, hvor familien stiger på hestevognen og vi kører til den lokale juletræsplantage. Dyssegården. Vi kører 1,5 km. En tur på ca. 40 min. til juletræsplantagen. Her er der god til at finde juletræ, besøge de forskellige juleboder, spise mad eller sødt, før turen går tilbage med familiens juletræ påspændt hestevognen.

I stalden slutter vi af med, at tage vogn og seler af Lotte og Tarzan og sige tak for turen. Måske vil børnene strigle og nusse ponyerne lidt, imens juletræet bliver spændt på jeres bil, bedsteforældrene får en kop kaffe i stalden og nyder deres børnebørn og vores julestald. Vi sætter ære i god tid, nærvær og familiehygge. En dag her tager ca. 5 timer og tidspunkt på dagen tilpasses jeres familie.

Det praktiske til Hent dit Juletræ med familien

Vognen har plads til ca. 4 voksne og 3 mindre børn. En familietur koster 3900,- kr. inklusiv leje af to ponyer og vogn i fem timer, kusk og hjælper, luksuskaffe i stalden, pebernødder og underholdning for børnene. Juletræet køber I selv på plantagen.

Turen tager ca. 5 timer, med god tid til at hygge på Dyssegårdens Juletræsplantage.

Ønsker du at booke en juletur til juletræsplantagen, kan du gøre det ved at trykke her>>

Vi vil glæde os til at bringe jer i julestemning og vise jer vores smukke natur omkring juletræsplantagen.