Familieudflugter _900_x_1200

Luksusdag for dig og dit barn

For barnet er det noget af det dejligste, at ens far eller mor vil tilbringe tid sammen med én. Det giver selvværd at blive prioriteret, men i en travl hverdag, kan det være svært at finde den fornødne tid. Men ikke desto mindre er det vigtigt for en god relation. Derfor kan en omsorgsdag med nærvær og gode oplevelser, være noget i sammen mindes tilbage til, med glæde og varme.

Det essentielle i mine luksusdage er, at du og dit barn får en dejlig tid sammen. At dit barn oplever sig set, hørt og prioriteret af dig giver selvværd. At dit barn føler sig dygtig og kan få hesten til at samarbejde giver selvtillid.

Jeg bruger god tid til at sanse og opleve hele dagen igennem, og det giver et pusterum i vores travle hverdag. I får tid til at nyde hinanden, ponyerne og naturen. Skoven ligger lige om hjørnet og på vores tur kommer vi over eng, ved sø og igennem Gulddysseskov.

Hesten skal passe til barnet

Jeg har heste der passer til små børn på 4 år-ca. 13 år. Det er ikke nødvendigt med tidligere erfaring med heste, da vi er der til at hjælpe jer. Vi mødes i stalden og i får tildelt jeres pony og udstyr. Vi hjælpes ad med at strigle og sadle og så går vi faktisk i skoven med det samme, da jeg har erfaret at det giver det bedste flow i dagen, både for børn, voksne og ponyer. Vi bruger god tid i stalden, til at lærer ponyerne at kende, så der er en god relation inden vi tager afsted.

Ca. kl. 12 er der lækker frokost lavet af økologiske råvarer og hestene får en pause og mulighed for græs.
Efter frokost sadler vi igen og så går vi en tur på ca. 45 min. i skoven.
Vi afslutter dagen med baristakaffe og hjemmebagt kage.

Det praktiske til Luksusdag for dig og dit barn

Workshoppen starter kl. 10 og slutter kl. 15.

Pris: 1500 kr. pr. barn, inkl. leje af pony, hjelm, frokost for to og undervisning.

Jeg sørger for forplejning hele dagen, du skal bare sørge for tøj til vejret og få dit barn med på ideen.

Vi mødes i stalden Vibesøvej 3, 4000 Roskilde.

Ved tilmelding sender du en mail til mig:  line@hestekraefter.com

hvor du fortæller hvor gammel dit barn er, om der er nogle allergier jeg skal tage hensyn til og hvilke erfaringer i har med heste.

Vi er max. fire ponyer pr. gang.