Line sammen med Karolien

Min store passion er, at få mennesker til at føle, at de kan noget og er noget, fordi de er den bedste til at være dem selv. Det kan være gennem et uddannelsesforløb eller en oplevelse, der kan gøre det muligt at mødes i et fællesskab.

Jeg ønsker at give oplevelser videre, der vækker minder eller kan blive et minde for jer. Et minde, som hvis jeg går i teatret og får en oplevelse, der betyder noget for mig, eller når jeg hører et stykke musik, jeg kan vende tilbage til, fordi det giver mig værdi i mit liv.

Jeg har mange gode oplevelser med heste, fra før jeg fik børn og har nu fået det sammen med mine egne børn. En oplevelse af fælleskab i vores familie.

Jeg har tilredet mange heste, men har fået en større udfordring af min nye frieser, Karolien. Hun er meget følsom og reagerer kraftigt på min indre stemning.

Hun gjorde mig opmærksom på, hvor vigtigt det er, at være i nuet og være opmærksom på omgivelserne, uden at lade tankerne flyve frem og tilbage på alle mine andre gøremål.

Karolien ramte lige ind i mit ømme punkt: Nærvær, som jeg har forsøgt at tilstræbe mig ved meditation, yoga og diverse wellness-ophold.

Hun har vist mig vejen til at være i nuet og jeg øver mig stadig, fordi mit arbejds- og familieliv er fuld af krumspring.