Tlf 31 70 74 60 - E-mail: line@hestekraefter.com

Selvværdskursus for unge


Selvværdskursus for unge

Få mod til at være dig selv

Et udviklingskursus for unge ml. 13-17 år, som ønsker at skabe et teenageliv med mere indre ro, power og livsglæde. Kurset er med elementer og øvelser fra Hverdagens Helte, der hjælper unge til et bedre selvværd.

På dette kursus inspireres unge til at være sig selv, og vi arbejder med acceptere os selv med både de mørke og lyse sider.

Her lærer du,  at finde mod og styrke til både at samarbejde med heste og andre unge. Vi vil igennem øvelser give dig nye måder at finde venner der kan lide dig, som du er.

Du bliver bedre til at stole på din intuition og kreative sider.

Du lærer hvordan du kan bruge din vejrtrækning optimalt, hvordan du med din krop kan signalere og sætte grænser for dig selv.

Du lærer hvordan du kan støtte dig selv i at tage vigtige beslutninger i dit liv.

 

 


Til forældre

Som forælder kan du føle dig lidt tilsidesat, når dit barn er midt i en selvudvikling. Det er en svær balance at virke interesseret og samtidig give plads og ro til den unge.

Det er jo dit barn, som du måske går rundt og savner, eller er bekymret for og du har måske brug for at tjekke op på, om hun eller han er ok? 

Nogle gange kan en overbekymring virke som om, du som forældre, ikke har tillid til dit barn. Samtidig kan de usagte følelser eller din tilbageholdenhed tolkes som om, at du som forælder, er uinteresseret i dit barns liv.

 

Imellem 2. og 3. besøg, vil jeg derfor have samtale med jer forældre i tlf. 

Vi udvikler os stærkere sammen.

Når nogen i familien arbejde med at ændre sig, vil det påvirke hele familien.

 


Kursusforløb

Kurset er lagt over 4 gange på en mdr. Fordi det er et selvudviklingskursus, hvor du får mulighed for at øve dig i dit liv, på det nye du vil have ind i dit liv.

Der vil være mange forskellige øvelser igennem dagen og der bliver lagt pauser ind, så du har god tid til at snacke frugt, nødder og the og vand. Vi skal spise god frokost sammen, som jeg sørger for.

Mange af øvelserne handler om dig og dit liv. Der er både sociale øvelser og selvstændige øvelser.

Nogle af øvelserne er sammen med mine heste. De vil foregå på ridebanen og i stalden. Hestene er et flokdyr og derfor specialiseret i at fornemme, alt det vi ikke siger, men i virkeligheden føler. Hestene elsker at samarbejde, føle kontakt og følge din intuition. De kan hjælpe dig med, at komme i kontakt med din intuition, eller det nogle kalder mavefornemmelse.

På kurset vil vi arbejde med hvilke STOP-tanker du har, som gør at du ikke opnår det, du i virkeligheden ønsker dig. Vi vil arbejde med hvilke tanker, du tænker om dig selv og hvad der skal til for at du kommer til at stole mere på dig selv.

 

Nogle af de ting vi vil arbejde med, kan minde om det du måske har set på TV. Der er gode programmer som Line fikser kroppen, De perfekte piger eller I krig med kroppen.

 

Det er ikke nødvendigt at kunne ride, for at være med på kurset. Vi skal arbejde med hestene på andre måder end ridning. Det er heller ikke nødvendigt at have haft noget med heste at gøre før. Hvis du kan lide dyr, vil det være en fordel for dig.

 


Hvem er med på kurset?

Der vil være ml. 5-10 kursister, der vil arbejde med det samme som dig. Det vil være de samme du møder alle 4 gange. Jeg og mine 5 heste vil være der og en assistent.


Hvorfor er jeg vild med dette forløb?

Min selvudvikling sammen med mine heste, ville jeg ønske jeg havde oplevet tidligere i mit liv. Hvis bare der havde været en underviser eller mentor, der havde vist mig, at vejen til mit eget hjerte, viste vejen til hestens hjerte. Så var min vej, med heste som følgesvend, blevet mere klar for mig. 

Vejen behøver ikke tage 40 år for din teenager. 

Jeg har i mit arbejdsliv som lærer mødt mange unge, der finder det svært at leve op til samfundets krav, uden at overskride sin egen intigritet. Derfor tog jeg en uddannelse som Teenpower Teacher Trainer hos Hverdagens Helte. Pia Beck Rydahl viste mig en ny vej, hun havde udviklet sammen med Jesper Juhl. En vej der kan hjælpe den unge, med respektere sig selv og få et styrket selvværd. Denne vej ville jeg gerne have været på i mine teenageår, og denne vej skal vi gå på, ifølgeskab med de smukke og troværdige heste, der guider os ind til vores eget hjerte.


Det praktiske

Datoer for næste kursusforløb:

Søndag d. 25/8, torsdag d. 29/8, onsdag d. 4/9 og aflstuningsdagen er søndag d. 15/9. Alle dage er kl. 9:30-16:00

Pris for et kursusforløb 4900 kr. for 4 dage og her er alt frokost, andet forplejning, hæfter, skrivemateriale, leje af heste og udstyr inkluderet.

For tilmelding skal I ringe eller skrive til mig.

To ud af de fire dage vil være på en hverdag. Jeg er sikker på at dit barn lærer vil syntes det er en god ide at prioritere selvværdsudviklingen lige så højt, som matematik og dansk. I sidste ende er det selvvræd der kommer til at bære dit barn igennem livet.

Vi vil være både ude og indendørs. Dit tøj skal være noget du kan bevæge dig i og føle dig godt tilpas i.


Få en nem hjemmeside med god support