Hestekraefter

Tlf 31 70 74 60 - E-mail: line@hestekraefter.com

Gæstebog


Skriv en kommentar

* = KrævesTidligere kommentarer

Celia Camilla Clause 19-11-2018 17:00

Anmeldelse fra Facebook. Min datter på 7 år prøvede for første gang at ride, da hun i oktober deltog i en Luksusdag. Der var masser af tid til at nusse om hesten, så hun blev helt tryg, inden turen gik mod skoven. Her prøvede hun at galopere og hun var ikke til at skyde igennem, da dagen var overstået. Alt var velplanlagt og det var en super hyggelig dag for børn såvel som voksne.


Rikke 02-09-2018 17:01

Kære Line. Tak for en vidunderlig dag i selskab med dig og dine heste. Det er et fantastisk sted du har og vi er glade for at du vil dele det med os. Børnene fandt hestelegetøjet frem med det samme vi kom hjem og har nu opkaldt heste og ridepigerne efter jer. Jeg er helt sikker på vi kommer igen, så håber der snart bliver mulighed for det. Fantastisk at se min datter rykke sig så meget på en dag - tak igen for en skøn oplevelse og dag. Kh Rikke


Veronika 02-09-2018 17:01

Vi havde en fantastisk dag. Line og familien har skabt perfekte rammer for hygge med sit barn. Man nyder hvert et sekund, føler på ro og nærvær. Vi kommer helt klart tilbage mere end en gang til. Stor varmt tak til Line og hendes skønne familie.

Få en nem hjemmeside med god support