Hestekraefter

Tlf 31 70 74 60 - E-mail: line@hestekraefter.com

Hestekreafter til julen

Datoer: søndag d. 2/12-18 og 9/12-18 kl. 10-15

Vi skal på juletur i skoven, hvor børnene sidder på deres pony og forældrene får dejlig motion. Til frokost spiser vi risengrød, frugt og gnavegrønt på Naturbasen. Når vi kommer hjem til stalden giver vi hestene hø, finder nisser i stalden og laver skumfiduser og varm kakao og gløgg over bål. 

Hvis i allerede nu vil sikre jer en plads, så skriv til mig på line@hestekraefter.com, fortæl mig hvor mange i er og hvilken dato der passer jer.

Pris 1100 kr. for et barn og en voksen, inkl. leje af pony i 5 timer, frokost for to, kakao og gløgg.


Få juletræ og julestemning kørt hjem i hestevogn

Giv familien ægte julestemning og hent træet i hestevogn.

Vi kører til det lokale juletræsmarked Dyssegården Juletræsplantage, børnene sidder i hestevognen, forældre går og vi sørger for varme drikke og tæpper, til turen på ca. 2 km. 

På Dyssegården Juletræsplantage vil der være en time til at finde juletræ, enten Fæld selv eller et der er fældet. Der er massere af aktiviteter på Dyssegården: æseltræk, nisselabyrint, æbleskiver o.m.

Vi læsser vognen med indkøbte juletræer, kører hjem til stalden, hvor vi serverer lun risengrød, saft og frugt.

Giv din familie en dejlig dag, med frisk luft, minder knyttet til juletræet og gå julen i møde med fornyet julestemning.

Hvis i allerede nu vil sikre jer en plads, så skriv til mig på line@hestekraefter.com, fortæl mig hvor mange i er og hvilken dato der passer jer.
Få en nem hjemmeside med god support